Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богословська з'ясувала, що схожа на "Нашу Україну"

Субота, 28 жовтня 2006, 15:53

Партія "Віче" готова вести переговори і надавати підтримку будь-яким партіям, які будуть втілювати в життя реформи і проекти, що збігаються з викладеними в її програмі.

Як заявила лідер партії Інна Богословська на брифінгу перед початком з'їзду партії в суботу в Києві, аналогічно "Віче" буде будувати відносини і з діючою владою.

"Якщо влада буде проводити реформи і зміни, що прописані в "Плані розвитку країни" (назва програми партії "Віче"), ми будемо всіма можливими способами сприяти їй у цьому, якщо влада буде діяти всупереч Планові, ми будемо жорстко критикувати її", - сказала вона.

Богословська повідомила, що експерти партії провели аналіз програм усіх партій, що пройшли у Верховну Раду, для того, щоб знайти, наскільки вони збігаються з програмою партії "Віче", і в результаті знайшли подібні позиції в програмах усіх партій.

У таблиці, розповсюдженій серед журналістів, найбільша кількість збігів відзначена між програмами партії "Віче" і Партії регіонів - 14, і майже стільки ж - з "Нашою Україною" - 13. Найменша кількість збігів із програмою БЮТ (2).

Богословська повідомила, що переговори про спільну реалізацію проектів, що збігаються в програмах партії, "Віче" веде постійно з дня виборів, однак успіхів вони поки не принесли.

9-й з'їзд "Віче" одноголосно переобрав Богословську главою партії. Також була переобрана політрада і контрольна рада партії і прийнята нова редакція статуту.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: