Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович знову пообіцяв суддям грошей і навідався до голодувальників

Середа, 4 жовтня 2006, 20:13

Прем’єр Віктор Янукович обговорив з головою Верховного Суду Василем Онопенком питання фінансування органів судової влади у 2007 році.

Як повідомляє прес-служба уряду, зокрема, розглядався хід виконання протоколу за результатами зустрічі прем’єра з колективом Верховного суду, яка відбулася у вересні.

Онопенко висловився за збільшення обсягів фінансування системи судочинства.

Зі свого боку прем’єр наголосив, що уряд створить відповідні умови для того, щоб судова влада в Україні стала дійсно незалежною.

"Не може суддя роками не мати власної квартири і мешкати у гуртожитку”, - зазначив Янукович.

Під час зустрічі також йшлося про реформу судової системи, зокрема внесення відповідних змін до нині діючого законодавства.

Янукович та Онопенко домовилися про спільні зусилля стосовно ухвалення цих законодавчих актів Верховною Радою.

Голова Верховного Суду поінформував прем’єра про надмірне навантаження на суди.

За його словами, суди щороку розглядають понад 3 мільйони справ щодо дорожньо-транспортних пригод.

Досягнуто домовленості про розробку та внесення змін до чинного законодавства, які дадуть можливість розвантажити суди щодо розгляду справ про дрібні порушення правил дорожнього руху.

Крім того, у середу Янукович провів робочу зустріч з головою Харківської облради Василем Салигіним, під час якої обговорювалася соціально-економічна ситуація в області.

Зокрема, йшлося про голодування депутатів обласної та місцевих рад, які вимагають відставки голови Харківської облдержадміністрації.

За словами голови Харківської облради, ухвалення остаточного рішення з цього питання затягується у зв’язку з його розглядом у суді.
Під час розмови також обговорювалися заходи, спрямовані на запобігання можливого подорожчання хліба та хлібопродуктів на Харківщині у зв’язку із незадовільними темпами створення запасів зерна.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування