Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний відповів Ющенку, що "мости спалені"

П'ятниця, 6 жовтня 2006, 11:27

“Наша Україна” відкидає будь-які варіанти продовження переговорів зі створення коаліції, заявляє лідер фракції Роман Безсмертний.

"Переговори завершені, “Наша Україна” в опозиції. Про це свідчить рішення шести партій, які входять до блоку, і одностайне рішення фракції. Ні про які інші варіанти говорити не можна", - заявив Безсмертний в ефірі 5 каналу, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Так він прокоментував заяву президента Віктора Ющенка про можливість продовження переговорного процесу зі створення коаліції.

При цьому Безсмерний зауважив, що президент був поінформований про опозиційне рішення фракції.

За його словам, “мости спалені" і "Наша Україна" в опозиції.

При цьому він наголосив, що "влітку президент запропонував рецепт від усіх болячок – Універсал національної єдності і не “Наша Україна” його порушила".

"Навпаки – наша політична сила була єдиним інтелектуальним центром , який робив все для того, щоб досягнути мети. Однак інші лідери були не готові до об’єднання України", - сказав Безсмертний.

Він не виключив можливість переформатування парламентської коаліції і наголосив на тому, що вже сьогодні виникає багато конфліктних ситуацій між Партією регіонів, Соцпартією та Компартією.

"Перспектива “антикризової” коаліції складна, в першу чергу, в ідеологічному плані, їй важко працювати, оскільки з одного боку - комуністи, з іншого – Партія регіонів і СПУ", - зазначив Безсмертний.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування