Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний пояснив, чому не відбувся "ритуал"

П'ятниця, 6 жовтня 2006, 14:58

"Наша Україна" оголосить про свій перехід в опозицію з трибуни Верховної Ради тоді, коли будуть виконані всі формальні процедури.

Про це на прес-конференції у п’ятницю повідомив лідер фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний.

"Що стосується ритуальної процедури виголошення заяви з трибуни Верховної Ради, то після того, як будуть зроблені всі формальні кроки, пов’язані з поданням заяв, такий крок буде зроблено у Верховній Раді", - сказав він.

"Ні одному геніальному політику не прийде в голову у п’ятницю, в останній день роботи Верховної Ради, робити політичну заяву, бо в залі мало журналістів, відсутні камери. Одинокість політики, який виголошуватиме таку заяву, викликатиме сміх", - додав Безсмертний.

Він додав, що у п’ятницю депутатам була роздана відповідна заява фракції.

На питання, чи розмовляв він вже з міністрами, яким "Наша Україна" пропонує подати у відставку, Безсмертний відповів:

"Розмови були різного характеру. Я мав розмови не тільки з міністрами по квоті "Нашої України", але й з міністром оборони і міністром закордонних справ. Я їх поінформував, вони мають визначитися".

На питання, чи правомірним є складання присяги члена вищої ради юстиції Романом Зваричем, Безсмертний відповів, що "до моменту прийняття відставки, якщо така буде, міністр юстиції має виконувати всі свої функції".

Лідер "Нашої України" також вкотре наголосив, що ця партія "буде в системній опозиції, вона буде співпрацювати з президентом і буде в опозиції до нинішнього уряду".

"Ми пропонуємо конфедерацію як інститут співпраці між опозиційними силами. Мова не йде про те, хто старший брат, а хто менший, а мова йде про рівну співпрацю. На нашу думку, конфедеративні стосунки забезпечують таку співпрацю", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...