Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міністри-"нашоукраїнці" уже пишуть заяви

П'ятниця, 6 жовтня 2006, 17:14

Міністри, що ввійшли до складу уряду за квотою "Нашої України", уже пишуть заяви про відставку, виконуючи рішення фракції про їх відкликання.

Про це заявив член блоку "Наша Україна" Анатолій Кінах, відповідаючи на питання журналістів на прес-конференції в Ужгороді.

"Цей процес йде, пишуться заяви", - сказав він.

При цьому Кінах повідомив, що в четвер у ході зустрічі з президентом Віктором Ющенком рекомендував останньому не змінювати міністрів, які займають свої посади за президентською квотою - міністра оборони Анатолія Гриценка і міністра закордонних справ Бориса Тарасюка.

"Вважаю цих людей професіоналами, що виконують свої обов'язки", - сказав Кінах і підкреслив, що остаточне рішення, безумовно, буде за президентом.

У п'ятницю лідер "Нашої України" Роман Безсмертний у черговий раз заявив, що його політична сила настійно рекомендує своїм міністрам скласти повноваження на найближчому засіданні уряду.

У той же час, відзначив Безсмертний, "Наша Україна" не буде наполягати на тому, щоб голова держави відкликав з уряду тих міністрів-"нашоукраїнців", що призначені за його квотою.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування