Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пропозиція Гриценку застрелитись порушує закон?

П'ятниця, 10 листопада 2006, 12:00

Політичний тиск Генпрокуратури на посадовців є порушенням Конституції, вважає перший заступник голови центрвиконкому "Нашої України" Ігор Жданов.

Так він прокоментував останні заяви генпрокурора Олександра Медведька на адресу міністра оборони Анатолія Гриценка, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Зараз на міністра оборони здійснюється системний політичний тиск, головна мета якого – добитися його відставки і таким чином ревізувати курс України на євроатлантичну інтеграцію та вступ до НАТО", – переконаний Жданов.

"Про це свідчить й ініціювання парламентом звіту міністра. Головне завдання антикризової коаліції на сьогодні – будь-що усунути міністра оборони та міністра закордонних справ з їхніх посад, аби переглянути зовнішньополітичний курс України", - додав він.

Жданов нагадав, що "Наша Україна" вже висловлювалася з цього питання і підтримала діяльність обох міністрів".

"Анатолій Гриценко – відомий професіонал, який багато зробив для реформування Збройних Сил України, забезпечення її боєздатності відповідно до реалізації програми президента Віктора Ющенка "10 кроків назустріч людям", прихильник євроатлантичного курсу України та вступу нашої держави до НАТО", - зауважив представник "Нашої України".

Він також висловив сподівання на те, що депутати відповідально поставляться до рішення про звіти міністрів і не допустять подальшої конфронтації та дестабілізації політичної ситуації в країні.

Як відомо, у п'ятницю прес-служба Генпрокуратури заявила, що міністр оборони Гриценко не має права давати поради Медведьку щодо його відставки.

"Напередодні звіту Гриценка у Верховній Раді такі рекомендації і вимоги нагадують конвульсії. Офіцери після такого стріляються", - сказали в ГПУ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: