Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко радіє, що за 100 днів Янукович навчився рахувати до трьох

П'ятниця, 10 листопада 2006, 13:40

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко називає 100 днів урядування Віктора Януковича 10 роками правління екс-президента Леоніда Кучми.

"100 днів Януковича – це практично фільм у прискореному режимі 10 років правління Кучми. Рік за десять і день за десять днів. Це практично нормальний прискорений режим. Звикайте", - заявила Тимошенко на прес-конференції у п'ятницю.

"Якщо раніше за 10 років з бюджету крали 45 мільярдів гривень, зараз це будуть робити за 100 днів урядування Януковича", - додала вона.

Тимошенко висловила радість з приводу того, що "за ці 100 днів Янукович все ж таки навчився рахувати до трьох, бо він назвав три головні досягнення роботи свого уряду: це економічна стабільність, зростання ВВП та стабільні відносини з Росією".

"До трьох він, може, і навчився рахувати, але, на жаль, абсолютно не навчився думати", - зауважила лідер БЮТ. "Оскільки не можливо вважати стабільністю економіки безупинне зростання інфляції", - пояснила вона.

Тимошенко додала, що з нинішніми темпами інфляція у 2007 році може сягнути 13%, що, за її словами, "було тільки в останній квартал 2004 року, коли інфляція тільки за квартал склала 7%".

На думку лідера БЮТ, "вважати падіння ВВП і ріст інфляції економічною стабільністю може тільки людина, яка абсолютно нічого не розуміє в економіці, а так воно насправді і є".

"Стосовно відносин з Росією, то, думаю, ціна на газ красномовніше за все каже про те, які це стосунки. Януковичу потрібно зрозуміти, що влада в Росії не любить нікого, ніякі інші країни, крім себе особисто. Тому ніякої любові, у тому числі, до уряду Януковича, не демонструється", - додала вона.

Говорячи про збільшення цін на газ до 130 доларів, Тимошенко зазначила: "Якщо у Януковича немає інтелекту зрозуміти, що це не перемога, то я дуже сподіваюся, що все ж таки українська нація має інтелект для того, щоб зрозуміти, що це не перемога, а повна поразка".

"Теза "покращення вашого життя вже сьогодні" за 100 днів Януковича виглядає як: тарифи збільшено, пенсії та зарплати заморожено, бюджет пограбовано, країну принижено, бандитизм відновлено", - резюмувала лідер БЮТ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування