Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко приїхав спитати, чи не лізе "Наша Україна" в його справи

Субота, 11 листопада 2006, 10:12

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко прибув на з'їзд "Нашої України", однак каже, що не планує вступати до цієї політичної організації.

"Я прибув сюди як гість. Так само в якості гостя я ходив на з'їзди "Пори" та Соцпартії, як гість був присутній на першому з'їзді "Нашої України", - сказав Луценко в інтерв’ю "Українській правді".

Луценко зазначив, що під час з'їзду "планує поцікавитися, як і чим живе політичне життя, чи не лізуть політики в справи міліції".

На питання, чи вступить він до "Нашої України", Луценко відповів: "Поки я міністр внутрішніх справ, я не планую вступати до жодної політичної сили. Після того, як піду у відставку – буде видно, ми з вами порадимося".

На питання, як він може прокоментувати відсутність президента, почесного голови "Нашої України" Віктора Ющенка на з'їзді, Луценко відповів: "Це не моя компетенція, тим більше, я не член цієї партії".

Луценко прибув на з'їзд у супроводі Тараса Стецьківа. Коли вони входили до будинку культури КПІ, де розпочався з'їзд, активісти, що стояли на вулиці з помаранчевими прапорами, зустріли їх оплесками.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування