Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний зібрався сидіти з партією до ночі

Субота, 11 листопада 2006, 11:17

Голова ради партії Роман Безсмертний закликає учасників з'їзду бути відповідальними під час своїх виступів на з'їзді.

Виступаючи перед учасниками з'їзду в суботу, Безсмертний наголосив, що від результатів цього з'їзду залежить цілісність партії, фракції та блоку "Наша Україна".

За його словами, з'їзд є продовженням "серйозної дискусії, яку три тижні тому запропонував президент Віктор Ющенко".

"Хто слухав президента, зрозумів, що йому болить доля партії. Він хоче бачити її сильною... Народному президенту потрібна народна партія, яка відстоюватиме інтереси президента, держави і кожного громадянина", - зазначив Безсмертний.

За його словами, "кожен, хто виходить на трибуну, має пам’ятати, що він не учасник ток-шоу, а відповідальний за долю партії".

"Якщо ми про це пам’ятаємо, ми збережемо єдність партії, фракції та блоку", - зазначив голова ради партії.

Безсмертний закликав однопартійців "бути мудрішими, керуватися не амбіціями, а загальнопартійними і загальнодержавними інтересами".

"Саме це зруйнує сценарій розколу партії, який закинений в неї ззовні. Сценарій, створений для руйнування останнього бастіону президента", - наголосив він.

Виступу Безсмертного передувала тривала дискусія щодо порядку денного. Вона стосувалася звіту керівництва партії та обрання її керівних органів.

Під час дискусії учасники з'їзду вдавалися до вигуків у мегафон з вимогою до Безсмертного внести зміни до порядку денного. В результаті було прийнято рішення обирати на з'їзді не лише політраду НСНУ, а всі керівні органи партії.

Після того, як зміни були внесені, розпочалася робота з'їзду, тривалість якого може затягнутися до вечора, оскільки Роман Безсмертний пообіцяв оголошувати перерви кожні три години.

Слід відзначити, що на з'їзді відсутні голова секретаріату президента Віктор Балога, заступник голови секретаріату Арсеній Яценюк, губернатор Київщини Віра Ульянченко і народний депутат В’ячеслав Кириленко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування