Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"НАША УКРАЇНА" ОСТАТОЧНО ПІШЛА В ОПОЗИЦІЮ

Субота, 11 листопада 2006, 17:00

З'їзд "Нашої України" підтвердив рішення Ради партії про перехід в системну опозицію до "антикризової коаліції" та діючого уряду України.

З'їзд доручив народним депутатам – членам Партії ініціювати у Верховній Раді розгляд резолюції недовіри діючому Кабінету міністрів, що матиме наслідком його відставку.

Крім того, ухвалено рішення про формування опозиційного уряду, структура якого відповідатиме структурі діючого Кабінету міністрів.

Голові ради партії доручено звернутися до партій – членів Блоку "Наша Україна" у парламенті зі зверненням щодо початку створення єдиної потужної політичної сили. Також планується провести переговори та забезпечити координацію своїх дій у Верховній Раді із Блоком Юлії Тимошенко.

З'їзд також прийняв рішення про вдосконалення конституційної реформи в Україні.

Крім того, прийнято рішення про об’єднання Помаранчевих сил, яким передбачається проведення місцевих та регіональних форумів Помаранчевих сил, головною метою яких є об’єднання для протистояння загрозі реваншу з боку "антикризової коаліції".

З'їзд "Нашої України" прийняв рішення затвердити зміни до партійної програми та прийняв Основні програмні цілі та завдання на сучасному етапі "Європейський вибір: незмінність шляху".

Як повідомляє прес-служба партії, за таке рішення проголосувало 1126 делегатів, проти – 2, утрималося –25.

Також, за пропозицією з’їзду, Програмний комітет буде постійно діючим органом, який удосконалюватиме Програму партії і до наступного з’їзду запропонує нову редакцію Програми.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: