Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко думає, що Ющенко може накласти вето на Януковича

Понеділок, 13 листопада 2006, 12:06

Представник "Нашої України" Петро Порошенко підтримує ініціативу блоку Юлії Тимошенко щодо одночасного голосування законопроектів про Кабінет міністрів та про опозицію.

"Я негативно ставлюся до пакетного голосування, але я впевнений, що законопроекти про систему виконавчої влади мають прийматися одночасно із законами про опозицію", - наголосив Порошенко по завершенню погоджувальної ради в понеділок.

Він додав, що фракція "Наша Україна" "категорично підтримує і наполягає" на якомога швидшому принятті закону про опозицію.

Також Порошенко назвав запланований розгляд закону про Кабмін цього тижня штучним прискоренням ситуації.

За його словами, згідно з планом розгляд цього проекту попередньо планувався на наступний пленарний тиждень, "що дозволило б за цей час знайти компроміси між президентським та урядовим законопроектами".

"Штучне прискорення цього є яскравою ознакою продовження протистояння між Кабінетом міністрів і секретаріатом президента, що не йде на користь державі", - зазначив він.

Порошенко також додав, що на його думку, в разі такого "неконституційного перетягування повноважень" президент може накласти вето на цей закон.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: