Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний образився на Ющенка, але не зробить його самотнім

Вівторок, 14 листопада 2006, 10:15

Представник партії Народний Союз "Наша Україна" Роман Безсмертний шкодує, що президент Віктор Ющенко не прийшов у суботу на з'їзд НСНУ.

"Якщо бути відвертим, мені дуже неприємно, що президента не було на з'їзді", - сказав він в інтерв'ю, опублікованому у вівторок в газеті "Известия в Украине".

"Зрештою, це його рішення, і я не хочу це обговорювати. З мого погляду, Віктор Ющенко мав бути на з'їзді і брати участь у його роботі", - сказав Безсмертний.

Він також розповів, що бачився з президентом напередодні з'їзду в п'ятницю й обговорював з ним питання обрання керівництва партії і конкретну кандидатуру на посаду її лідера.

Говорячи про те, що робота керівництва партії, а в тому числі і його, була визнана незадовільною, Безсмертний відзначив, що він міг піти з керівництва і навіть з партії.

"І якби президентом був не Віктор Ющенко, ніяких моїх претензій на керівництво в партії не було б. Тому що я і мої колеги несемо відповідальність за все те, що робить Ющенко", - сказав він.

"Саме ми вивели його на Майдан. І сьогодні повернутися до нього спиною означає розписатися у власній нездатності реалізувати те, заради чого ми жили останні роки. І мій відхід або відхід когось із моїх колег зробить Ющенка не тільки самотнім як президента, але і як політика і як людину", - додав він.

Безсмертний відзначив, що "сьогодні коло людей, які щиро підтримують президента, звужується".

За його словами, питанням залишається, чи потребує Ющенко послуг Безсмертного.

"Якщо ні — то нехай прийде на з'їзд і чесно скаже: я створюю нову партію, тому не хочу бути почесним головою "Нашої України" і взагалі мати з нею щось спільне", - сказав він.

"Але якщо президент говорить, що я був, є і буду з цією партією, то я не готовий його кинути", - відзначив Безсмертний.

"Тільки одного не можу зрозуміти: чому президент прислухається до думки людей, що на виборах керували проектами, що набрали менше відсотка, і в той же час вважає за можливе ігнорувати позицію тих, хто одержав набагато більшу підтримку в людей?" – відзначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування