Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛУЦЕНКО ЗРОЗУМІВ, ЩО НАД НИМ ПОЧАЛАСЯ РОЗПРАВА

Середа, 15 листопада 2006, 13:00

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що Генеральна прокуратура стала на шлях політичної розправи над ним.

Таким чином Луценко прокоментував у середу у Львові заяву заступника генерального прокурора Рената Кузьміна про виявлені факти корупційних дій у роботі міністра.

Луценко вважає, що Генпрокуратура саботує розслідування резонансних кримінальних справ проти високопосадовців, які порушили органи МВС.

За словами Луценка, заява Кузьміна – це "заява Генеральної прокуратури, яка стала центром милосердя до порушників закону і центром політичних розправ з політичним підтекстом". Міністр наголосив, що заява Кузьміна його "турбує в останню чергу".

"На даний час я більше переймаюся розкриттям злочинів, а також того кримінального свавілля, яке чиниться в Україні", - сказав Луценко.

Як повідомлялося, у вівторок заступник генпрокурора Ренат Кузьмін заявив, що Генеральна прокуратура знайшла факт корупційних діянь в роботі міністра внутрішніх справ Луценка, розслідуючи справу про вбивство співробітника УБОЗу Романа Єрохіна.

"Мова йде, - зазначив Кузьмін, - про незаконне присвоєння спеціальних звань офіцерському складу керівництва МВС. Мова йде про незаконну видачу бойових пістолетів громадянам, які не мають права на носіння зброї. Ну і багато іншого…".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування