Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поляченко не відкликатиме заяву, щоб влаштувати Раді тест

Середа, 15 листопада 2006, 20:14

Міністр охорони здоров'я Юрій Поляченко не відкликатиме заяву про відставку з Верховної ради, але сподівається, що вона його не підтримає.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

Водночас він наголосив, що ухвалив для себе рішення, що готовий надалі працювати в уряді після розмови з прем'єром Януковичем  і спікером Морозом.

"Я вирішив залишитися в уряді. Я не буду відкликати заяву, бо рахую, якщо буде ще позитивне рішення Верховної Ради, то для мене це ще плюс, що Верховна Рада мене підтримає як професіонала", - сказав він.

"Я думаю, що можу працювати в уряді на виконання програми президента", - додав міністр.

На питання, чому він тоді просто не відкличе свою заяву з парламенту, Поляченко сказав: "Для мене це буде серйозний тест, щоб побачити якою є підтримка моєї політики в Раді".

На питання, чому він тоді взяв участь в прес-конференції міністрів "Нашої України", Поляченко сказав, що зробив це з почуття обов’язку перед політичною силою, яка дала йому квоту в уряді.

Міністр також висловив побажання, щоб "Наша Україна" голосувала за законопроекти уряду, зокрема про страхову медицину, які не підтримують інші учасники коаліції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...