Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Нашу Україну" очолить кума президента – Білозір?

Четвер, 16 листопада 2006, 16:38

Губернатор Київщини Віра Ульянченко вважає, що на посаду голови ради партії "Народний союз "Наша Україна" претендуватимуть Юрій Єхануров, Петро Олійник, Павло Жебрівський і Оксана Білозір.

"Я думаю, що буде декілька кандидатур, зокрема, Юрій Єхануров, Петро Олійник, Павло Жебрівський та Оксана Білозір", - сказала вона перед початком засідання політради НСНУ у четвер.

Водночас, губернатор Запоріжжя Євген Червоненко на питання, кого він пропонуватиме на посаду голови ради партії, відповів: "Я знаю, кого я буду пропонувати".

На його думку, це має бути "спокійна, толерантна кандидатура". "Я бачу на цьому місці Юрія Єханурова", - додав він.

У свою чергу член "Нашої України" Петро Порошенко не виключив, що на засіданні у четвер голова ради партії обраний не буде.

Тим часом керівник інформдепартаменту "Нашої України" Тетяна Мокріді висловила сподівання, що у четвер має бути обране усе керівництво, оскільки "промедление смерти подобно".

При цьому вона наголосила, що голова виконкому не може обиратися без голови ради партії, оскільки за статутом саме голова ради партії виносить кандидатуру на посаду голови виконкому.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування