Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На НТН з'явилися "темники"?

Четвер, 23 листопада 2006, 10:32

Головний редактор телеканалу НТН Катерина Катеринчук подала заяву про звільнення у зв'язку з поновленням "темників".

"Поки я працювала, намагалася, щоб цього не могло бути в принципі. Однак коли я була у відпустці, такі рухи мали місце", - сказала Катеринчук в інтерв'ю "Делу".

За її словами, нещодавно на канал прийшов дехто Олександр Пилипець, який представився "людиною від засновників".

Раніше Пилипець працював випускним редактором інформаційно-аналітичної служби телеканалу "Інтер" і активно брав участь у передвиборному проекті "Народна платформа".

Співробітники НТН відзначають, що Пилипець став втручатися в редакційну політику, роздаючи журналістам вказівки, як висвітлювати події.

Газета також пише, що співробітники редакції поширили заяву про те, що "новини намагаються замінити агітаційним продуктом".

Журналісти каналу пов'язують поновлення цензури з приходом "нових засновників".

Одержати коментар у голови Держкомтелерадіо Едуарда Прутніка, який до обрання депутатом був співвласником НТН, не вдалося.

Ставши депутатом, Прутнік продав контрольний пакет акцій телеканалу "Інвестиційному фонду", пише "Дело".

Представники телеканалу відмовилися прокоментувати ситуацію, пославшись на те, що генеральний директор НТН Олександр Ільяшенко "уже сказав, що на каналі все нормально".

Як відомо, телеканал НТН змінив власників.

Як повідомив перший заступник голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Сторожук, Нацрада ухвалила рішення про внесення змін до ліцензії телеканалу у зв'язку зі зміною власників.

Їхні імена стануть відомі за кілька днів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування