Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Київські тимошенки-клички зібралися скинути Довгого

Четвер, 23 листопада 2006, 12:57

Представники опозиційних сил Київради ухвалили рішення винести на розгляд наступної сесії питання скасування підвищення тарифів, а також відставки секретаря Київради Олеся Довгого.

Про це сказано в резолюції, ухваленій на відкритих зборах депутатів від фракцій "Наша Україна", БЮТ і Блоку Віталія Кличка, у якій депутати закликають весь депутатський корпус Київради не розглядати жодних інших питань, які не будуть стосуватися життєдіяльності міста до перегляду тарифів.

Зокрема, депутати вирішили внести на розгляд сесії, яка відбудеться 7 грудня, питання про скасування пунктів деяких розпоряджень Київміськдержадміністрації щодо затвердження тарифів на житлово-комунальні послуги для населення.

Принциповим вони вважають і питання про дострокове призупинення повноважень Довгого, який у виступах депутатів звинувачувався в порушенні регламенту, а також у неналежному виконанні своїх обов'язків.

Раніше депутат Київради від БЮТ Михайло Бродський запропонував провести місцевий референдум про розпуск Київради, а також "почати процедуру з відставки мера Черновецького".

За його словами, він розуміє, що для деяких депутатів це не зовсім приємна процедура, оскільки в Київраді "все купується і продається", і всі про це знають.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...