Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Підлеглі Луценка знайшли схованку зброї "Башмаків" та "Сейлема"?

Четвер, 23 листопада 2006, 16:28

Працівниками міліції вдалося розкрити кілька тяжких злочинів, серед яких вбивства на "замовлення", скоєні членами організованих злочинних угруповань Криму у період 1990–2006 років.

Такі результати спільної операції працівників МВС, підрозділу карного розшуку в Херсонській області та управління боротьби з оргзлочинністю в Миколаївській області, повідомляє департамент зв'язків з громадськістю МВС.

Серед розкритих справ розстріл 12 липня 1995 року у Сімферополі автомобіля, вбивство дружини одного з місцевих кримінальних "авторитетів" Ольги Дзюби і трьох її охоронців – Іконнікова, Перчука та Жілкі.

У замовленні цього злочину підозрюється Олександр Данильченко на прізвисько "Данила", "Дід", який зараз перебуває у розшуку.

За даними міліції, організатором злочину є лідер кілерського ланцюгу ОЗУ "Данили" Борис Майда, який був убитий 06 листопада 1999 року.

Також розкрито вбивство іншого члена ОЗУ "Данили" Петра Іванова. Його тіло з вогнепальними пораненнями знайшли 08 грудня 1999 року біля села Піонерське Сімферопольського району АР Крим.

У замовленні цього злочину підозрюється Олександр Данильченко, організатор Борис Майда.

Серед розкритих справ замах на вбивство Бічіхчана у селищі Грес залізничного району Сімферополя у 1999 році. Серед виконавців - Борис Майда.

Також вдалося розкрити замах на вбивство члена ОЗУ "Данили" Григорія Пасунька. Злочин було скоєно 1999 року у селищі Мраморне Сімферопольського району Криму на дачі Олександра Данильченка. Виконавець - Борис Майда.

У той же час у Білозерці Херсонської області правоохоронці знайшли та вилучили схованку зброї, яка належить учасникам ОЗУ "Данили": пістолет "Берета", пістолет "ПСМ", пістолет-автомат "Борс" та глушник до нього і 89 різноманітних набоїв до вилученої зброї.

Джерела "Української правди" в правоохоронних органах повідомили, що, за попередньою інформацією, саме ця зброя використовувалася учасниками організованих злочинних угруповань "Башмаки", лідером якого є Олександр Данильченко, та "Сейлем" - лідер Олександр Мельник.

Тривають оперативно-пошукові заходи щодо затримання учасників зазначених угрупувань, оголошених в розшук, та встановлення осіб, причетних до понад 50 "замовних" вбивств скоєних у Криму, Херсонській та Харківській областях, а також низки розбійних нападів та інших тяжких злочинів з використанням вогнепальної зброї.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...