Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович повезе з собою в США цілу групу підтримки

Четвер, 23 листопада 2006, 16:38

Фракція Партії регіонів готує депутатську делегацію для супроводу прем'єра Віктора Януковича під час його офіційного візиту в США.

Про це повідомила лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова на прес-конференції в Києві в четвер.

"Планується візит народних депутатів, які не входять до офіційної делегації уряду, але будуть брати участь і супроводжувати прем'єр-міністра", - сказала вона.

За словами Богатирьової, така делегація формується для того, щоб у спілкуванні з представниками Конгресу роз'яснити програму Партії регіонів, позицію партії "щодо тих питань, які визначені для офіційного візиту прем'єр-міністра".

Богатирьова відзначила, що в першу чергу будуть обговорюватися питання українського економічного законодавства, вступу до СОТ.

Також, на її думку, представники фракції "не зможуть уникнути дискусії й обговорення питань щодо інтеграції і співпраці з НАТО".

Лідер фракції висловила переконання, що представники Партії регіонів "як основа і фундатори антикризової коаліції" зможуть донести до американських законодавців внутрішньополітичну ситуацію в Україні.

"Переконана, нас не тільки вислухають, але і почують", - підкреслила вона.

Водночас, за словами Богатирьової, остаточний склад делегації ще не сформований, але точно відомо, що до неї увійдуть Тарас Чорновіл і Євген Кушнарьов.

Робочий візит Януковича в США запланований на 3-7 грудня.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...