Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Херсонського губернатора ледь не вбили КамАзами

Вівторок, 28 листопада 2006, 09:17

У неділю ввечері, 26 листопада, губернатор Херсонської області Борис Сіленков разом з дружиною і сином потрапив у штучно створену аварійну ситуацію за участю двох КамАЗів та BMW.

Про це заявив голова Херсонської обласної організації "Нашої України" Володимир Фіалковський, повідомляє прес-служба партії.

"Повертаючись в область, губернатор побачив декілька КамАЗів з металобрухтом і одну легкову машину, які їхали в напрямку Антонівки Херсонської області. Губернатор зателефонував начальнику УМВС з проханням перевірити ці машини і цей металобрухт. Ми не знаємо, як це сталося, але після того, як він зателефонував, ці КамАЗи почали його прижимати із явним наміром зіштовхнути на узбіччя", - сказав Фіалковський.

За його словами, аварії вдалося уникнути завдяки правоохоронним органам, які затримали водіїв КамАЗів.

"Номери всіх машин записані, зараз відповідні органи розбираються з цією ситуацією. Зараз можна сказати точно лише одне - безумовно, вони навмисно хотіли щонайменше зупинити машину губернатора або змусити його з’їхати з траси", - сказав Фіалковський.

Він пов’язує цю ситуацію з тим, що керівництво області "поставило дуже жорстко питання взагалі про існування компаній, які збирають металобрухт".

"На жаль, ми в області не можемо регулювати це, тому що ліцензії видають всім в Києві. Але ми стали частіше проводити перевірки того, що саме вони приймають, і більш–менш ситуація нормалізувалася. Але це широкий бізнес, ще до помаранчевої революції, за нашими даними, він контролювався міліцейськими органами", - розповів Фіалковський.

"Позиція нашої партійної організації, губернатора, звичайно, не задовольняла всіх тих ділків, які наживалися на цьому. Скажімо відверто, вони нас просто ненавидять, тому що ми не даємо їм спокійно займатись своїм кримінальним бізнесом", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування