Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович завтра розправиться з корупціонерами

Вівторок, 28 листопада 2006, 16:45

Кабінет міністрів на черговому засіданні в середу, 29 листопада, має намір ухвалити рішення щодо результатів розгляду на минулому засіданні 22 листопада питання про боротьбу з корупцією.

Про це сказано в порядку денному засідання, розміщеному на офіційному інтернет-сайті уряду.

Проект відповідної постанови Кабміну "Про стан фінансово-бюджетної дисципліни, заходи для посилення боротьби з корупцією й контроль за використанням державного майна й фінансових ресурсів" представить перший віце-прем'єр, міністр фінансів Микола Азаров.

Як повідомлялося, Кабмін на розширеному засіданні 22 листопада розглянув питання про боротьбу з корупцією.

У проекті постанови Кабміну, що був схвалений на засіданні за результатами розгляду цього питання, зокрема, передбачено ввести посади державних бухгалтерів у міністерствах для посилення контролю за держфінансами, а також обмежити витрати держпідприємств на консультаційні й аудиторські послуги, страхування, представницькі заходи й рекламу.

Янукович доручив Азарову протягом тижня доробити цей документ із урахуванням внесених зауважень і пропозицій.

Кабмін, крім того, має намір затвердити концепцію державної програми введення цифрового телерадіомовлення.

Уряд також має намір затвердити фінансові плани на 2007 рік Маріупольського морського торговельного порту й Морського торговельного порту "Південний".

Кабмін, крім того, має намір затвердити план заходів з реалізації основних напрямків удосконалення системи соціальних виплат населенню.

Заступник міністра аграрної політики Юрій Лузан повідомив журналістам, що Кабмін 29 листопада має намір розглянути квоти на експорт зерна у 2006/2007 маркетинговому році.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування