Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк не хоче бути в підвішеному стані

Середа, 29 листопада 2006, 11:06

На наступному тижні Фонд державного майна України обіцяє подати у Верховну Раду програму приватизації на наступний рік.

Про це заявила голова ФДМ Валентина Семенюк у середу в парламенті, додавши, що необхідно в терміновому порядку розглянути і ухвалити законопроект "Про орієнтований перелік об'єктів права державної власності, що підлягають приватизації у 2007 році" N2550.

Семенюк відзначила, що зазначений законопроект "дозволить виконати соціальні програми і бюджет країни на 2007 рік".

За її словами, затвердження переліку об'єктів приватизації також дозволить Фонду держмайна проводити приватизацію шляхом конкурсів з елементами аукціону, із трансляцією по телебаченню, що дозволить усім громадянам України бути в курсі умов конкурсу по тому чи іншому об'єкті приватизації.

Глава ФДМ також відзначила, що прийняття Закону про перелік об'єктів права держвласності, що підлягають приватизації у 2007 році, дозволить фонду "не знаходитися у підвішеному стані" і виконати план приватизації на наступний рік.

За словами Семенюк, неприйняття даного законопроекту "блокує весь бюджетний процес".

Раніше президент Віктор Ющенко направив у Кабінет міністрів і Верховну Раду свої зауваження до проекту закону "Про орієнтований перелік об'єктів права державної власності, які підлягають приватизації у 2007 році".

За словами керівника Служби соціально-економічного розвитку секретаріату президента Олександра Шлапака, запропонований список об'єктів не принесе урядові очікуваного результату.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...