Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Третьяков вважає, що оточення Януковича оголосило холодну війну

Четвер, 30 листопада 2006, 10:33

Представник "Нашої України" Олександр Третьяков вважає холодною війною те, що відбувається з міністрами оборони й іноземних справ.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті ""Дело"", опублікованому в четвер.

"Те, що зараз відбувається з міністрами оборони й іноземних справ, — це оголошення холодної політичної війни. Причому оголошення не чесне, не зроблене за правилами, а оголошення нишком, шляхом приниження", – заявив Третьяков.

"Міністри оборони й іноземних справ мають залишатися на своїх місцях. Щодо Юрія Луценка (міністр внутрішніх справ) – президент не погодиться на його звільнення. Хоча я переконаний, що розхитує ситуацію не Янукович, а його оточення. Люди, які хочуть війни", - вважає депутат.

Третьяков також вважає за можливе виходом із ситуації проведення дострокових парламентських виборів.

"Можливо, це вихід. Тому що те, що сталося в цьому парламенті, обрання спікером Мороза — це двірський переворот і зрадництво. Виборці соціалістів голосували за Європу в Україні. А одержали Азарова з ЄЕП", - заявив він.

Третьяков також пояснив, чому "Наша Україна" відмовлялася підтримувати Мороза на посаду спікера.

"Ми вважали, що результат СПУ не давав їм права претендувати на це крісло. І де гарантія, що все-таки, віддай ми крісло Морозу, не були б витягнені додаткові козирі, і він не зрадив би нас, пішовши до регіонів уже спікером?" – сказав він.

Третьяков також підкреслив, що Ющенко не був проти того, щоб лідер БЮТ Юлія Тимошенко очолила уряд.

"Він (Ющенко) виступав за те, щоб вона формувала коаліцію. Ми просто не встигли. Мороз нас зрадив у той момент, коли ми вже про усе домовилися", - відзначив Третьяков.

Він також заявив, що "був, є і залишиться "любим другом". На питання, за які гроші він живе, оскільки продав акції Трансбанку, мережу автозаправок і вийшов зі спостережної ради "Укртелекому", він відповів:

"На ренту. У мене в Ощадбанку, державному банку України лежить досить велика сума грошей, кілька мільйонів доларів. Мені цілком на життя вистачає 10-11% річних".

Відповідаючи на питання про його медіаактиви і чи може він чітко сказати, чи належать йому "Гравіс" і 32 канал він сказав:

"13 грудня буде презентація медіахолдингу "Главред" і ви офіційно одержите усі відповіді".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування