Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Щербань вважає, що над ним вчинили розправу

Неділя, 5 листопада 2006, 08:46

Екс-губернатор Сумської області Володимир Щербань вважає, що звинувачення проти нього були політичною розправою.

"Я думаю, що щодо мене особливо, та й до багатьох інших губернаторів, підходили з натяжкою політично, що це була розправа політична", - сказав він у суботу ввечері в ефірі 5 каналу.

Водночас він уникнув відповіді на питання, чи пов’язано його повернення в Україну зі зміною політичної ситуації в країні.

Щербань зазначив, що написав заяву з проханням про повернення ще влітку, і до цього часу вона розглядалася американським правосуддям.

У зв’язку з цим на питання про зв’язок свого повернення з політичними подіями в Україні екс-губернатор сказав: "Я думаю, що для американської Феміди що Янукович, що Ющенко".

Він також висловив думку, що проти нього в Україні не будуть висунуті обвинувачення. "Обвинувачення не було, і його навіть не буде, я так думаю. Тому що там нічого обвинувачувати", - сказав Щербань.

Він підтвердив, що його випустили на поруки народних депутатів і повідомив, що при цьому з нього не брали підписку про невиїзд.

Щербань розповів, що уся його родина знаходиться в Україні, крім дружини, яка перебуває на лікуванні, але планує найближчим часом також повернутися.

Він також сказав, що завжди хотів жити в Україні. "Україна снилась мені постійно [в США]", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування