Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко і Безсмертний об'єднаються. МОРОЗА НЕ ЗАПРОШУЮТЬ

Понеділок, 6 листопада 2006, 14:16

Блок "Наша Україна" ініціює створення організаційного комітету з підготовки святкування Дня свободи на Майдані Незалежності в Києві 22 листопада.

Про це повідомив журналістам перший заступник голови виконкому партії "Народний Союз Наша Україна" Ігор Жданов, повідомляють Українські новини.

За його словами, комітет мають очолити голова фракції блоку "Наша Україна" у Верховній Раді Роман Безсмертний і лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко, а ввійти до нього мають представники всіх політичних сил, які брали участь у "Помаранчевій революції".

Так, за словами Жданова, це мають бути представники партій, що входили в НУ в 2002-2004 роках і що входять зараз, партій, що входили в коаліцію "Сила Народу", яка була сформована для підтримки кандидатури Віктора Ющенка на виборах президента 2004 року, партії "Пора".

"Жодна політична сила не має монополії на Майдан", - сказав Жданов.

Відповідаючи на запитання, чи будуть присутніми на святкуванні прем'єр Віктор Янукович і голова Верховної Ради Олександр Мороз, Жданов зазначив, що рішення з цього приводу буде приймати оргкомітет.

"Моя ж особиста думка - я не вважаю за доцільне їхню присутність", - сказав Жданов.

Він також висловив надію, що у святкуванні візьме участь президент Віктор Ющенко.

За словами директора агентства "АРТ-Велес" Тараса Грималюка, яке є режисером майбутнього святкування, запропоноване гасло "Якщо бажаєш свободи - ніколи не здавайся!".

За задуманою концепцією, святкування буде присвячене всім, хто боровся проти несвободи всередині держави - дисидентам, правозахисникам.

Планується, що у святкуванні візьмуть участь гості з-за кордону й музиканти, що виступали під час "помаранчевої революції" на Майдані Незалежності.

Як повідомлялося, раніше блок "Наша Україна" ініціював святкування річниці "Помаранчевої революції" на Майдані Незалежності в Києві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: