Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дріжчаний вважає, що депутати захотіли контролювати СБУ

Понеділок, 6 листопада 2006, 16:12

Голова СБУ Ігор Дріжчаний вважає передчасним створення комісії з розслідування його діяльності.

"Я вважаю, що таку комісію слід створювати після проведення розслідування і рішення суду", - сказав він журналістам на прес-конференції в понеділок.

При цьому Дріжчаний вважає подібну постанову спробою Верховної Ради "встановити контроль за діяльністю СБУ".

Водночас він зазначив, що готовий співпрацювати з будь-якою комісією і дати відповідь на всі запитання.

Дріжчаний також наголосив, що вважає подібні претензії до правоохоронних органів з боку парламенту спробою дестабілізувати їхню діяльність.

Коментуючи ситуацію зі створенням слідчих комісій для розслідування діяльності його та міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, Дріжчаний висловив думку, що "це ланки одного ланцюга".

"Існує якийсь спільний задум, спільна мета. Власне, певні сили намагаються розхитати ситуацію для того, щоб дестабілізувати діяльність правоохоронних органів", - сказав Дріжчаний.

На його думку це робиться для того, щоб використати невизначену ситуацію заради вирішення "своїх політичних питань".

Відповідаючи на питання, кому вигідно розхитувати ситуацію, Дріжчаний зазначив, що певною мірою в цьому зацікавлені як представники влади, так і представники опозиції.

Як відомо, у парламенті зареєстрована постанова щодо створення слідчої комісії за фактом звинувачення Дріжчаного з боку полковника СБУ Валентина Крижанівського у незаконній діяльності голови СБУ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування