Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Спікер думає, що Ющенку забракне сміливості?

Середа, 8 листопада 2006, 10:31

Голова Верховної Ради Олександр Мороз вважає проект Держбюджету на 2007 рік кращий у всіх відношеннях від бюджетів 2006 та 2005 років.

Про це він сказав у середу під час засідання за участю заступників голови Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських рад.

"Тут враховано дуже багато потреб регіонів, виділено багато на соціальну сферу. У цьому проекті бюджету гарне співвідношення центрального і регіонального бюджетів", - пояснив спікер.

Мороз також зазначив, що останнім часом з приводу бюджету в Україні ведеться дуже багато дискусій. На думку спікера, "ці дебати ведуть ті політики й політологи, які навіть не читали цей документ".

"Спекуляції з цього приводу треба просто пережити", - вважає голова парламенту.

За словами Мороза, проект бюджету не є досконалим, утім, на його переконання, досконалих бюджетів не буває взагалі.

Спікер також висловив думку, що президент підпише проект бюджету: "Я не думаю, що президент ризикне не підписати цей документ, адже всі зауваження, які він висловлював, уже враховані в документі, який пройшов перше читання".

Мороз відзначив, що зараз у роботі над бюджетом "чи не вперше" відносини між парламентом і урядом налагодилися, адже уряд і парламент тепер не опоненти, а дві взаємозалежні структури влади.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...