Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Замість звіту, Гриценко заморочить депутатів своїми проблемами

Четвер, 9 листопада 2006, 11:30

Міністр оборони Анатолій Гриценко вважає, що його запланований звіт у Верховній Раді є можливістю донесення існуючих у Збройних Силах проблем до депутатів.

Про це Гриценко сказав журналістам на військовому полігоні в Житомирській області, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Я бачу в цьому дуже багато позитивних моментів, тому що новому складу Верховної Ради я зможу розповісти про те, що саме робиться у Збройних Силах у плані впровадження і виконання військової політики в нашій державі", – сказав Гриценко.

За його словами, після його звіту депутати зможуть переконатися в тому, що вони можуть пишатися військовослужбовцями, а також побачать те, що за останні півтора року вдалося серйозно підняти рівень бойової підготовки Збройних Сил.

"Я доношу до них стурбованість, яка існує не тільки в міністра, але й в особового складу Збройних Сил, про те, що нам потрібно серйозно у 2007 році повернуться обличчям до Збройних Сил", – сказав Гриценко.

Зокрема, за його словами, потрібне відновлення техніки, підвищення бойової підготовки, а також кардинальні підвищення соціальних стандартів військовослужбовців.

"Не можуть офіцери одержувати грошове забезпечення, яке є значно нижче, ніж середня заробітна плата в країні", – сказав Гриценко.

Також він підкреслив, що існують і політичні причини того, що міністра оборони запрошують до Верховної Ради відзвітувати за свою діяльність.

Зокрема, він назвав бажання певних сил дискредитувати міністра оборони.

Як відомо, Верховна Рада на своєму засіданні в п'ятницю має намір включити до порядку денного вимогу відзвітувати 15 листопада про роботу міністрів закордонних справ Бориса Тарасюка, оборони – Анатолія Гриценка і внутрішніх справ – Юрія Луценка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування