Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Клюєв сказав що стало останньою краплею для Януковича

П'ятниця, 1 грудня 2006, 10:53

Віце-прем'єр Андрій Клюєв заявляє, що останнім приводом для внесення до Верховної Ради подання на звільнення міністра закордонних справ Бориса Тарасюка стала ситуація з поїздкою прем'єра Віктора Януковича в США.

При цьому Клюєв заявив з трибуни парламенту в п'ятницю.

"Останньою краплею було те, коли просто запросили посла США в МЗС і без відома міністрів, без відома прем'єр-міністра була підписана нота, про те, щоб перенести візит прем'єра в США", - заявив він.

Клюєв також підкреслив, що Кабмін одержав листа з інструкціями від МЗС тільки минулої суботи, а в понеділок "тільки починали їх розглядати".

"А у вівторок уже була нота, хоча ще тиждень залишався до візиту прем'єра в США. Я не знаю для чого була така поспішність, але думка всіх членів Кабінету міністрів у тому, що це було зроблено, щоб зірвати поїздку прем'єра", - заявив Клюєв.

"Я б сказав це грубіше, але моє виховання тут не дозволяє це сказати", - додав віце-прем'єр.

Водночас перебування Клюєва на трибуні стало приводом для "Нашої України" нагадати про свою вимогу заслухати звіт міністра палива і енергетики Юрія Бойка

"Ваше перебування на цій трибуні буде доцільним тільки тоді, коли ми винесемо на розгляд парламенту постанову про звіт міністра палива й енергетики Бойка щодо цін на газ", - звернувся до Клюєва нашоукраїнець В’ячеслав Кириленко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...