Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" подасть на Мартинюка в суд

П'ятниця, 1 грудня 2006, 12:41

Член фракції "Наша Україна" В'ячеслав Кириленко заявляє, що численні порушення регламенту з боку віце-спікера Адама Мартинюка стануть предметом судового розгляду.

"Численні порушення головуючим, особливо Адамом Мартинюком, регламенту під час розгляду ключових питань стануть предметом наших судових позовів", - сказав він журналістам у п'ятницю.

На питання, чи може позов бути поданий до Печерського райсуду Києва, який, на думку журналістів, ніколи не вирішує справи на користь "Нашої України", Кириленко відповів:

"Ми переконані у тому, що судова інстанція розглядає справу по суті, не залежно від того, де вона розташована. А суть полягає в тому, що порушення регламенту не можуть бути нескінченними, коли вони починають впливати на результат розгляду, це вже більше ніж порушення регламенту, це те, з чим далі миритися вже неможливо".

Коментуючи призначення на посаду міністра внутрішніх справ лідера фракції СПУ Василя Цушка, Кириленко зазначив, що "це винятково сфера відповідальності антикризової коаліції та уряду Януковича".

"Ми як демократична опозиція будемо відстежувати головним чином те, щоб міліція знову не стала закритою системою, під прикриттям якої відбуваються усілякі негативні речі", - додав депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування