Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Верховна Рада звільнить Дріжчаного і доб'є СОТ?

Понеділок, 11 грудня 2006, 11:03

Верховна Рада на поточному пленарному тижні має остаточно завершити розгляд законопроектів, необхідних для вступу до Світової організації торгівлі.

Про це у понеділок під час засідання погоджувальної ради парламенту заявив перший заступник голови ВР Адам Мартинюк.

Зокрема, Мартинюк нагадав, що ВР для вирішення цього питання має прийняти в цілому ще один закон - щодо ставок вивізного мита на брухт легованих чорних металів, брухт кольорових металів та напівфабрикатів з їх використання.

Мартинюк зазначив, що розгляд цього проекту закону у другому читанні відбудеться в середу, 13 грудня.

Він також наголосив, що всього на поточному пленарному тижні парламент має розглянути 70 питань.

При цьому, за словами Мартинюка, з них 6 законопроектів, внесених президентом Віктором Ющенком.

Він також нагадав, що ВР працюватиме у пленарному режимі два тижні поспіль. При цьому він зазначив, що з 19 по 22 грудня на розгляд ВР винесено 67 питань.

Крім того, перший віце-спікер нагадав, що у вівторок, 12 грудня, в парламенті відбудеться День уряду про виконання рекомендацій парламентських слухань "Про стан забезпечення житлом та іншими гарантіями соціального захисту військовослужбовців, осіб начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ та деяких інших осіб".

Також, за словами Мартинюка, на поточному пленарному тижні ВР має розглянути ряд кадрових питань, зокрема щодо звільнення з посади голови СБУ Ігоря Дріжчаного, а також достроково припинити повноваження народних депутатів Василя Цушка та Віталія Коржа у зв’язку з призначенням їх міністрами.

Верховна Рада в четвер, 14 грудня, заслухає попередній звіт тимчасової слідчої комісії парламенту з контролю за розслідуванням справи про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

УНІАН, Українські новини

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: