Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіяни продовжують бойкот у "Київстарі"

Середа, 13 грудня 2006, 08:01

У вівторок представники російської "Альтімо", через свою 100% дочірню структуру "Сторм", підтвердила своє дворічне бойкотування зборів акціонерів та засідань ради "Київстару".

Про це йдеться у прес-релізі компанії Теленор.

Представники "Сторму" не з'явилися на важливих позачергових зборах акціонерів "Київстару", скликаних на прохання "Теленор".

Порядок денний перших зборів включав у себе внесення декількох ключових правок до статуту "Київстару", а також обрання нової Ради директорів компанії.

На других зборах планувалося розглянути такі питання, як затвердження фінансової звітності, оголошення результатів компанії за рік і затвердження нового контракту з президентом "Київстару" Ігорем Литовченком.

Водночас у понеділок суддя Федерального окружного суду США подовжив дію ухвали про тимчасову заборону "Альтімо", телекомунікаційній структурі "Альфа Груп", а також двом її дочірнім структурам ТОВ "Сторм" та "Альпрен" здійснювати подальші кроки щодо виконання ухвали українського суду, що спрямована на припинення арбітражного процесу, ініційованого компанією "Теленор" проти "Сторму".

"Альпрен" на 100% належить "Альтімо" і володіє 49,9% "Сторму". "Альтімо" безпосередньо володіє рештою 50,1% "Сторму".

Згідно з українським законодавством, для досягнення кворуму на зборах акціонерів необхідна участь акціонерів, які володіють більш як 60% голосів. "Теленору" належить 56,5% "Київстару", "Альтімо" володіє через "Сторм" 43,5% українського мобільного оператора.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування