ЮЩЕНКО ВВАЖАЄ, ЩО ВЖЕ МОЖНА ОДЯГАТИ НАРУЧНИКИ НА ЙОГО ОТРУЙНИКІВ

Четвер, 14 грудня 2006, 12:32

Президент Віктор Ющенко вважає, що вже є достатньо фактів для того, щоб назвати конкретних людей, які причетні до його отруєння.

Про це Ющенко заявив на прес-конференції в четвер.

"Формулювання доказу вже не є таким складним, як виглядало ще рік тому. Вже є достатньо знання, що б прийти з наручниками і забрати людей, частина яких відсутня в Україні", - наголосив Ющенко.

"Установлені останні факти відносно того, хто ставив на стіл, і яке блюдо. Де могла виникнути загроза передачі отрути в їжу", - додав президент.

Він наголосив, що далі має бути "оцінка дій прокуратури", чи є "воля і мужність у тих людей це зробити".

"Сьогодні вони найближче знаходяться до цієї точки. Я буду все робити дуже коректними методами, щоб змусити цю інституцію зробити те, що вона зобов’язана по закону", - наголосив Ющенко.

Він також додав, що в питанні його отруєння "багато речей стосуються його інтересу і його".

"Мені б не хотілось, щоб це сформувалося як моя спекуляція певних делікатних речей. Я говорю про те, що у справі мого отруєння, яке по волі деяких політиків ще сьогодні ставиться під сумнів", - зазначив він.

"Я не бажаю, щоб він особисто пережив те. Я послухав усі рекомендації: краще випити сірчану кислоту, а мені не те дали, чи не їсти суші, а їсти українське сало. Я всі ці рекомендації пам’ятаю. Я тільки хочу сказати цим політикам, які все це розсипали, наліво і направо, вони їх не спасуть. Вони є такими ж заручниками як і я, поки злодії будуть процвітати в цій країні", - наголосив він.

"А те, що це злочин не тільки проти президента, це злочин проти нації. Він дає свідчення. Або ми його розслідуємо і даємо силу нації, або даємо слабкість, якщо цього не зробимо", - додав Ющенко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування