Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко розкрив таємницю секретаріату про "Україну без Кучми"

П'ятниця, 15 грудня 2006, 14:38

Секретаріат президента планує нагородити активістів акції "Україна без Кучми".

Про це повідомив у п'ятницю екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в інтерв'ю журналістам на Майдані Незалежності в Києві, куди прийшов з нагоди 6-ї річниці акції "Україна без Кучми".

"Знаю, що секретаріат президента планує нагородити активістів "Україна без Кучми" державними відзнаками і, можливо, це буде кращою формою реабілітації, ніж будь-які визнання з рук цього парламенту", – сказав Луценко.

При цьому він додав, що "ця акція – свято і спогади. Це акція єднання тих хлопців, які за покликом серця прийшли сюди".

"Сьогодні я прийшов просто зустрітися з хлопцями, з якими починали серйозну громадську акцію, яка стала репетицією помаранчевої революції", - сказав Луценко.

Коментуючи сьогоднішній політичний стан в Україні, він сказав: "які б ми не були розчаровані певними подіями останнього політичного сезону, проте, якщо порівняти Україну з Кучмою, що точно йшла в диктатуру під громихання, у тому числі міліцейських чобіт, то сьогоднішня Україна набагато краща".

Інше питання, що вона не досягла того, про що мріяли, а, власне, волі для людей".

У той же час Луценко відзначив, що мова йде не про Кучму сьогодні, а про кучмізм, "який намагається одержати реванш".

Луценко запевнив, що він не відмовляється від жодного свого слова, яке він говорив, стоячи на Майдані і у 2000, і у 2004 році.

"Я вірю в те, що 2000 і 2004 роки – це далеко не повний перелік нових повстань, що приведуть країну до нормального життя", – сказав Луценко, повідомляє УНІАН.

Відповідаючи на питання, чи буде це акція "Україна без Януковича", він сказав: "я не думаю, що вона буде так персоніфікована, питання не в Януковичі".

Луценко, відповідаючи на одне з питань, яке стосувалося можливості проведення повторних виборів, сказав: "питання, які це вибори, чи зможемо ми змінити концепцію, стратегію виборів. Якщо нам знову роздадуть по міфах... тоді дійсно ви праві".

Обком

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування