Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада ще раз повернеться до Луценка і бюджету

Понеділок, 18 грудня 2006, 11:29

Верховна Рада розгляне дороблений проект Державного бюджету на 2007 рік 19 грудня.

Про це повідомив голова Ради Олександр Мороз на погоджувальній раді парламенту.

З його слів, Рада 19 грудня може подолати вето президента або врахувати його пропозиції.

Парламент, допускає Мороз, може також не встигнути прийняти бюджет цього року, і тоді кошти будуть розподілятися відповідно до положень старого бюджету.

Відповідно до порядку парламенту на пленарний тиждень 19-22 грудня Рада 19 грудня розгляне проект закону про парламентську опозицію.

Крім того, Рада у вівторок заслухає звіт тимчасової слідчої комісії з розслідування фактів перешкоджання професійній діяльності журналістів телеканалу СТБ з боку депутата парламенту Олега Калашнікова (Партія регіонів).

Депутати також розглянуть законопроект про продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення, 2 варіанти законопроекту про амністію.

20 грудня Рада заслухає попередній звіт комісії Ради з розслідування обставин і причин загибелі журналіста Георгія Гонгадзе, а також з'ясування причин затягування розслідування кримінальної справи, законопроект про порядок проведення націоналізації майна.

21 грудня парламент має намір розглянути календарний план проведення своєї 3-ої сесії 5-го скликання, визначитися щодо створення комісії з перевірки діяльності спеціальних економічних зон і територій пріоритетного розвитку, розглянути законопроект про держпрограму економічного і соціального розвитку України на 2007 рік.

Рада також розгляне 21 грудня дороблений законопроект про зниження мінімального числа акціонерів, необхідного для легітимного проведення зборів господарчих товариств, ряд законопроектів про підвищення прохідного бар'єру на виборах депутатів Ради.

22 грудня парламент має намір заслухати звіт комісії з перевірки фактів корупційних дій і зловживань службовим становищем окремих посадових осіб Міністерства внутрішніх справ, розглянути законопроект про тимчасову заборону приватизації пам'ятників культурної спадщини.

Як повідомлялося, 15 грудня Рада не змогла подолати вето президента на Держбюджет-2007 і відправила його на доопрацювання.

11 грудня Ющенко ветував Держбюджет-2007, повернувши його до Ради зі своїми пропозиціями для повторного розгляду.

Українські новини

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування