Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мартинюк підлабузнюється до Тимошенко, щоб вона подолала вето Ющенка

Понеділок, 18 грудня 2006, 13:36

Перший заступник голови ВР Адам Мартинюк вважає лідера БЮТ Юлію Тимошенко одним з найкращих знавців бюджетного процесу в Україні і закликає дослухатися до її висловлювань з цього питання.

"Я маю вам щиро сказати, що таких знавців бюджетного процесу, як вона в державі мало", - сказав Мартинюк на прес-конференції в понеділок.

Мартинюк обґрунтував свою думку нагадуванням про те, що Тимошенко свого часу очолювала бюджетний комітет, пізніше виступила одним з розробників бюджетного кодексу, "яким досі керується Україна", а також будучи прем’єром вона вносила свої пропозиції до бюджету.

"Тому я ще раз підкреслюю, що вона дійсно знає толк у цій справі і вона абсолютно правильно говорить, коли висловлює думку, що краще гірший бюджет, ніж ніякого".

Мартинюк пояснив, що в разі неприйняття бюджету головні його показники залишаться на рівні 2006 року, що призведе до погіршення економічної ситуації в країні у зв’язку з інфляцією.

"Тому я абсолютно солідарний з думкою Юлії Володимирівни", - сказав Мартинюк, нагадавши, що лідер БЮТ свого часу висловлювала "мудрі пропозиції" президенту не підписувати бюджет, водночас не накладаючи на нього вето.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування