Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенку не подобається "політична метушня" навколо заступників Цушка

Середа, 20 грудня 2006, 17:01

Президент Віктор Ющенко не сприймає "політичної метушні", яка розгорнулась навколо кадрових питань у Міністерстві внутрішніх справ.

Про це він сказав, виступаючи у середу на урочистостях з нагоди 15-ї річниці міліції України, повідомляє УНІАН.

На думку Ющенка, стабільність в органах внутрішніх справ, особливо в кадрових питаннях, є запорукою незворотності розпочатих реформ у правоохоронних органах.

Президент висловив упевненість, що професіонали, "віддані своїй справі, своєму народу, є основною, рушійною силою демократичних перетворень у системі правоохоронних органів".

"Забезпечення стабільного кадрового розвитку – це моя головна вимога", - підкреслив він.

"Я не сприймаю політичної метушні, яка останнім часом розгорнулась навколо теми призначень заступників міністра", - наголосив Ющенко, додавши, що зараз наступає час випробувань.

"Сьогодні перед вами стає виклик у вигляді окремих антиконституційних дій, які ведуть до узурпації влади, в тому числі щодо Міністерства внутрішніх справ. Вимагаю від вас, людей, що присягли закону, служити народу та Українській державі. Хотів би наголосити – служити, а не прислужувати", - підкреслив президент.

Як відомо, 13 грудня Кабінет Міністрів своїми постановами призначив сімох нових заступників міністра, з одночасним звільненням попередніх керівників.

15 грудня Ющенко своїм указом зупинив дію цих постанов уряду.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування