Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російський віце-прем'єр дозволив Україні вступити до НАТО

Четвер, 21 грудня 2006, 20:39

Віце-прем'єр, міністр оборони Росії Сергій Іванов визнає, що ніхто не може перешкодити Україні вступити до НАТО, але відзначає, що цей крок підтримує лише 20% українського населення.

"У частини політичного керівництва є бажання поповнити Північноатлантичні ряди, і якщо український народ його підтримує, то хто може перешкодити цьому? Але, наскільки мені відомо, тільки 20 відсотків населення України підтримує ідею вступу її до НАТО", - сказав він в інтерв'ю, яке у п'ятницю буде опубліковано в газеті "Труд".

Стосуючись відносин Москви і Києва, Іванов заявив: "Ми підтримуємо тісні зв'язки з нашим найближчим сусідом, і іншого розвитку відносин поки не передбачається, незалежно від поглядів української політичної еліти".

Він нагадав, що нещодавно в Києві було проведено перше засідання підкомітету російсько-української міждержавної комісії з питань безпеки.

"Хочу відзначити, що, незважаючи на ще існуючі проблеми, які у першу чергу стосуються порядку забезпечення й умов перебування на українській території частин і з'єднань Чорноморського флоту, певне зростання взаєморозуміння усе-таки видно", - додав віце-прем'єр.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування