Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Івченко вирішив, що Медведько хоче забруднити його помаранчевий колір

Вівторок, 26 грудня 2006, 11:00

Екс-голова "Нафтогазу" Олексій Івченко називає звинувачення генпрокурора Олександра Медведька на його адресу про нанесення збитків державі брехнею.

“Якщо говорити про замовлення чартерних рейсів, я неодноразово пропонував, щоб бухгалтерія підняла документацію за 2004 рік, коли “Нафтогаз” очолював Юрій Бойко. Тоді на чартери вони витратили 16 мільйонів гривень. А ми в 2005 – 9 мільйонів", - сказав Івченко, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Звинувачення стосовно будівництва газопроводів – теж абсолютно відверта брехня. Будівництво іде, як і йшло, воно перевіряється, стосовно цього є акти Контрольно-ревізійного управління”, - додав він.

Івченко вбачає у таких діях Генпрокуратури політичне замовлення. “Тут немає ні краплі правди. “Антикризовики” таким чином хочуть забруднити ще одного помаранчевого політика”, - сказав він.

На думку Івченка, закиди Медведька на його адресу "фактично дублюють те, що місяць тому розповідала Тетяна Корнякова на засіданні Кабміну".

Як відомо, у понеділок Медведько заявив, що збитки держави від зловживання службовим становищем екс-керівництва "Нафтогаз України" можуть становити приблизно 14 млн. грн.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування