Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Виявляється, Червоненко не бив охоронця. Усе навпаки

Вівторок, 26 грудня 2006, 13:08

Охоронець, якого нібито побив глава Запорізької облдержадміністрації Євген Червоненко, змінив свої свідчення, заявляє заступник генпрокурора Ренат Кузьмін.

"Прапорщик, який раніше давав свідчення про те, що Євген Червоненко навмисне заподіяв йому тілесні ушкодження, змінив свої свідчення на зовсім протилежні", - сказав Кузьмін в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами, люди з близького оточення Червоненка "кажуть про те, з якою увагою сьогодні ставиться до цього прапорщика Євген Альфредович і як він сьогодні переживає за те, що б цього прапорщика не притягли до відповідальності за свідомо помилкові свідчення".

Заступник генпрокурора підкреслив, що якщо прапорщик "обманював своє керівництво і слідчого", то його треба притягти за дачу помилкових свідчень.

"Мною перед слідством поставлена задача розібратися в цій справі, і поставити в ній крапку до кінця цього року", - додав Кузьмін.

Як повідомлялося раніше з посиланням на генпрокурора Олександра Медведька, справа про побиття главою Запорізької облдержадміністрації Червоненком охоронця ускладнюється тим, що Червоненко не приходить на допити.

Він повідомив, що інцидент відбувся у вересні між Червоненком й охоронцем, що його не пропустив у Кабінеті міністрів.

"У результаті цього зіткнення в охоронця є тілесні ушкодження", - сказав генпрокурор.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування