Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Блок Литвина в Київраді готує Черновецькому свиню

П'ятниця, 29 грудня 2006, 10:18

Народна партія вивчає можливість ліквідації своєї фракції Народний блок Литвина в Київській міській раді.

Про це йдеться в протокольному рішенні політради партії, яка відбулася 26 грудня, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"...Розглянути питання про доцільність існування депутатської фракції Народного блоку Литвина в Київській міській раді на засіданні політвиконкому партії", – сказано в рішенні.

Партія має намір розглянути питання про ліквідацію фракції за умови, якщо депутати фракції не виступлять на одній з найближчих сесій Київради з заявою про оцінку дій більшості, яка підтримує мера.

Партія також вимагає від депутатів Київради провести прес-конференцію й озвучити свою офіційну позицію, а також ввести практику узгодження позиції фракції з керівництвом міської парторганізації з питань порядку денного сесій Київради.

Крім того, у рішенні сказано, що відсутність принципової позиції в діях депутатів Київради суперечить політичним задачам партії і негативно впливає на її політичний імідж.

Партія заявила також, що депутати її блоку часто діють усупереч її позиції, яка засуджує окремі дії влади Києва.

"...Голосування з приводу виділення земельних ділянок свідчить про їхню політичну безхребетність і пасивну підтримку позиції ухвалення кулуарних рішень", – сказано в рішенні.

Раніше депутат Київради Анатолій Коваленко склав повноваження голови фракції Народного блоку Литвина в Київраді.

Причиною складання повноважень Коваленко назвав свою незгоду з позицією інших депутатів фракції, які на останніх сесіях Київради голосували за виділення земельних ділянок і не підтримали проект рішення про скасування підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Раніше блок виступав проти підвищення тарифів на жилкомпослуги в 3,4 рази, за збереження контрольного пакету акцій банку "Хрещатик" у власності територіальної громади і прозоре управління підприємствами, в яких місто володіє часткою власності.

5 з 6 членів фракції блоку Литвина в Київраді (усі, крім Коваленка) увійшли до більшості, яка підтримує мера.

У березні блок Литвина на виборах Київради одержав 6 місць у раді.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування