Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ передав "Нашій Україні" підписи, поставлені чорнилом, що зникає?

Понеділок, 4 грудня 2006, 10:03

Станом на 11 годину понеділка до секретаріату і керівництва фракції "Наша Україна" не надходили підписи від фракції БЮТ стосовно подання до Конституційного Суду з приводу легітимності політреформи.

Так керівник інформдепартаменту "Нашої України" Тетяна Мокріді прокоментувала заяви Андрія Шкіля про передачу "Нашій Україні" підписів від БЮТ, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Можливо, БЮТ і обговорював це на засіданні фракції, але відповідні документи поки що передані не були", – сказала вона.

У свою чергу член фракції "Наша Україна" Юрій Ключковський повідомив, що "текст подання до КС від "Нашої України" майже готовий".

"Подання буде внесене до Конституційного Суду тільки тоді, коли керівні органи партії "Наша Україна" його затвердять", – зазначив він.

"Це рішення політичне, тому воно має бути ухвалене на засіданні політради або президії "Нашої України", оскільки готується на виконання рішення ІІ з'їзду партії", – сказав депутат.

При цьому він наголосив: "Поки що не обраний голова ради партії та не сформована президія, і це планується зробити на найближчому засіданні новообраної ради партії".

"Ніхто не буде вносити подання тихенько і тримати це в таємниці від інших", – запевнив Ключковський. Він також порадив "не слухати плітки, а дочекатися офіційного повідомлення "Нашої України" з цього приводу".

Як відомо, член фракції БЮТ Андрій Шкіль заявив, що "Наша Україна" направила подання з приводу легітимності політреформи до Конституційного Суду, попередньо отримавши від фракції БЮТ 129 підписів під цим поданням.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування