Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький вирішив "завербувати" підлеглих

Вівторок, 5 грудня 2006, 16:05

Київський мер Леонід Черновецький закликав голів райадміністрацій доповідати йому про питання, які обговорюються на засіданні фракцій, до яких вони належать.

"Вчора я зібрав голів районів, незалежно від їхньої політичної орієнтації, і просив доповідати про те, що відбувається у фракціях", - сказав Черновецький на прес-конференції у вівторок.

За його словами, на даний момент у Київраді створюється нова більшість, кожен член якої матиме додаткову інформацію про екологічний і господарський стан Києва.

Крім цього, коментуючи критику на свою адресу з боку представників опозиційних фракцій, Черновецький звернувся до них з закликом, "щоб вони ще раз подумали над наслідками своїх дій".

За його словами, жоден з опозиційних депутатів ніколи не цікавився станом господарства Києва, а лише займався безпідставною критикою на адресу нової владної команди.

"Зі мною працюють професіонали, які, як і я, люблять киян. І якщо хтось і здатен захистити киян, то це можу зробити лише я і моя нова команда", - сказав Черновецький.

Відповівши лише на декілька питань, Черновецький спробував завершити прес-конференцію.

Однак під тиском журналістів, він змушений був відповісти на питання "ворожо налаштованих" до нього телеканалів "1+1", СТБ та Інтернет-видання "Українська правда".

Представників усіх інших ЗМІ Черновецький попросив звертатися до прес-служби КМДА.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування