Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Харкові обстріляли міськраду, а меру пообіцяли відрізати вуха

Середа, 6 грудня 2006, 16:35

У середу вранці у центрі Харкова невідомі влаштували стрілянину по будівлі міської ради.

Близько 10.30 до працівників ДАІ звернувся працівник міськвиконкому, очевидець подій, які сталися поблизу держустанови, повідомляє Центр громадських зв’язків УМВС у Харківській області.

Він повідомив правоохоронцям, що невідомі особи на автомобілі "Фольксваген" білого кольору вчинили стрілянину по будівлі міськвиконкому та міськради.

За даними міліції, працівники ДАІ, які оперативно прибули на місце події, затримали трьох осіб.

Один із затриманих перебувавав у стані алкогольного сп’яніння. В одного з чоловіків працівники міліції вилучили пістолет для стрільби гумовими кулями.

Вказані особи були запрошені до Центрального відділу міліції Дзержинського райвідділу Харкова для дачі пояснень та встановлення їхньої причетності до стрілянини.

На даний час працівниками міліції опитані свідки та очевидці пригоди, призначено низку відповідних експертиз, повідомили в ЦГЗ.

Водночас, як пише газета "Сегодня" з посиланням на директора департаменту міськадміністрації у взаємодії з правоохоронними органами Андрія Стародубцева, невідомий погрожував міському голові Харкова Михайлу Добкіну відрізати вуха.

За його словами, невідомий подзвонив батьку Добкіна і пообіцяв розправитися з його сином, якщо той не перестане компрометувати керівництво обласного УМВС.

За інформацією Стародубцева, розмову з невідомим Добкін записав на диктофон. Сам він упевнений, що дзвінок пов`язаний з його виступом на недавній сесії міськради, де він назвав прізвища місцевих правоохоронців, які нібито "кришують" бізнес.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування