Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

По"Roshen"ко вирішив завоювати Європу

П'ятниця, 8 грудня 2006, 14:16

Один з найбільших українських виробників кондитерських виробів - корпорація "Roshen" – має намір завоювати європейський ринок на 100%.

Про це повідомив керівник корпорації В'ячеслав Москалевський у ході візиту литовських ЗМІ в Україну.

Як повідомили прес-службі компанії, зокрема, Москалевський відзначив, що раніше придбана фабрика в Литві стане базою для просування української кондитерської продукції в Євросоюз, "тим більше, що практика довела її конкурентноздатність на світовому ринку".

"У найближчі плани "Roshen" входить проведення реконструкції виробництва фабрики, підвищення продуктивності праці і збільшення виходу готової продукції від 100 до 300 тонн на місяць", - відзначив керівник корпорації.

На питання, яку частку європейського ринку хоче завоювати корпорація, керівник корпорації відзначив: "100%, адже в українських солодощів дійсно відмінний смак, а брати європейців будемо стабільною якістю і наполегливістю".

Раніше "Roshen" придбала в Литві кондитерську фабрику "Klaipedos konditerija" (м.Клайпеда), вартість якої становить близько $20 млн.

Корпорація "Roshen" є дочірнім підприємством концерну "Укрпромінвест" (Київ) і за обсягами виробництва займає лідируючу позицію на українському ринку кондитерських виробів.

"Roshen" експортує кондитерські вироби в Росію, Казахстан, Молдову, Естонію, Латвію, США, Канаду, Німеччину й Ізраїль.

Компанія мала наміри відновити обсяги продажів у Прибалтиці, а також вийти з карамельною продукцією на ринок Польщі й Угорщини.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування