Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова розповіла про "торги" не лише з БЮТ, але й з "Нашою Україною"

П'ятниця, 12 січня 2007, 11:48

Лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова заявляє, що під час дискусії з антикризовою коаліцією члени "Нашої України" не заперечували проти розгляду законів про Кабмін, опозицію та імперативний мандат, не приймаючи лише послідовності їхнього розгляду.

"Наша Україна" не заперечувала проти розгляду і ухвалення рішень з цих питань. Мова йшла лише про те, і ви знаєте, це дуже дивно, не по суті цих законопроектів, а по черговості", - сказала вона журналістам у п’ятницю.

За словами Богатирьової, "Наша Україна" наполягала на тому, щоб першим питанням на порядку денному було поставлено закон про Кабінет міністрів і з нього була проведена "повна процедура".

"Ми їм гарантували, що, незалежно від порядку розгляду цих питань, ми проведемо повну процедуру обговорення і просили їх не блокувати трибуну", - сказала вона.

Також, за словами Богатирьової, на компроміс пішла і фракція БЮТ, яка спочатку наполягала на наступному порядку розгляду: закон про опозицію, закон про імперативний мандат, закон про Кабмін.

Але, як зазначила депутат, лідерів БЮТ вдалося переконати про незворотність позиції антикризової коаліції щодо голосування, оскільки коаліція, "взяла на себе публічне зобов’язання, що буде за це голосувати, незалежно від послідовності".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...