Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко думає, що імператив розв’яже їй руки у боротьбі з Черновецьким

П'ятниця, 12 січня 2007, 13:20

Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов вважає, що ухвалення закону про імперативний мандат стане передумовою для створення більшості у Київраді.

"Безумовно", - відповів Турчинов на відповідне питання журналістів у п’ятницю.

За його словами, головна проблема до ухвалення цього закону полягала в тому, що БЮТ виключав зі своєї фракції депутатів, які порушували партійні вимоги, водночас ті залишалися депутатами і "продовжували ухвалювати антисоціальні та антинародні рішення".

"Від сьогодні виключення з фракції автоматично означатиме позбавлення депутатського мандату, і зрадники будуть позбавлені мандатів в першу чергу", - сказав Турчинов.

Водночас лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що після ухвалення цього закону партії і блоки "справді можуть нести відповідальність перед громадою за все, що роблять їхні команди на місцях. І почати треба буде з міста Києва".

"Власне, наводячи порядок, ми зможемо поставити на місце в першу чергу мерську команду (Черновецького)", - сказала Тимошенко на брифінгу у п’ятницю.

Вона висловила переконання, що кількох місяців вистачить, щоб "зловживання перш за все місцевих депутатів раз і назавжди припинилися".

За словами лідерки БЮТ, це "вибудує стройну вертикаль, відповідальність і як наслідок вибудує порядок" у гілках влади.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування