Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко знає, що вночі Шуфрич займається "альфонсними справами"

П'ятниця, 12 січня 2007, 16:07

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що прем’єр Віктор Янукович здійснює кадрові призначення в уряд в якості нагороди за особисту відданість.

Про це він сказав на брифінгу у п’ятницю, навівши як приклад призначення на посаду заступника голови МВС Сергія Попкова, який, за його словами, під час революції підписав наказ про видачу бойової зброї спецпідрозділу МВС для виступу проти мітингувальників на Майдані.

"Його (Попкова) призначення в МВС є викликом всім тим людям, які мають право на власну точку зору. Це свідчення того, що пан Янукович вважає за можливе роздавати державні посади у вигляді нагород тим, хто особисто захищав його і брав провину за незаконні, злочинні накази на себе", - сказав Луценко.

"Так само, як дали нагороду пану Шуфричу за те, як він услужливо обслуговує пана Януковича вдень, бо вночі чоловік займається альфонсними справами", - додав він. 

За словами Луценка, "також зараз ведуться розмови про те, що таку саме нагороду отримає Різак за мужність у відстоюванні своєї незаконної позиції і переховування впродовж року в дитячій лікарні від правосуддя".

На думку екс-міністра, сьогодні стало системою, "коли розплачуються за незаконні дії, але за вірність клану, державними посадами".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...