Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після всього зробленого, Мороз побажав депутатам, щоб їм не підсунули свиню

П'ятниця, 12 січня 2007, 17:46

Найважливішою темою для наступної сесії Верховної Ради буде продовження політичної реформи, зокрема розгляд тих законопроектів, які стосуються вдосконалення Конституції.

Про це заявив голова Верховної Ради Олександр Мороз у заключному слові перед закриттям сесії Верховної Ради.

"Ми від того не відступимося і обов’язково вирішимо всі заплановані завдання", - зазначив спікер.

Він нагадав про нещодавню зустріч президента, прем’єра та спікера, зокрема про те, що на ній йшлося про необхідність вирішення деяких конфліктів між гілками влади шляхом внесення змін до конституції.

"Ясна річ, були невипадковими дискусії між інститутом президента і інститутом Кабінету міністрів, адже спостерігався згаданий процес зміни функцій владних інститутів. Верховна Рада намагалася посприяти зняттю зайвих напружень, особливо, якщо вони мали суб’єктивний характер. Ця лінія буде продовжуватися", - зазначив спікер.

Завершуючи свій виступ, Мороз зробив два висновки.

"Перший, курс на підвищення ролі і статусу місцевих рад, на зміцнення демократії, залишається незмінним, він буде забезпечений Верховною Радою. Другий, в мене все більше складається переконання в тому, що парламент відпрацює всю визначену Конституцією каденцію, успішно і ефективно. Глибоко в тому переконаний", - наголосив спікер.

Наостанок спікер побажав депутатам, щоб Новий рік нікому із них "не підсунув ніякої свині".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: