Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький замовив ремонт на 30 мільйонів

Четвер, 18 січня 2007, 10:10

Київська міська рада збільшила фінансування реконструкції свого адміністративного будинку по вулиці Хрещатик, 36 у 2007 році на 5 млн.

Тепер відновлення офісу столичного мера обійдеться городянам у 30 млн. грн. Хоча раніше планувалося, що чиновники вкладуться в 25 млн, пише "Дело".


Необхідність збільшення фінансування представники мерії пояснюють непередбаченими витратами.

"У процесі ремонту з'ясувалося, що потрібні додаткові кошти, щоб провести зовнішні і внутрішні ремонтні роботи будинку, а також цілком реконструювати сесійний зал Київради", — так пояснює ситуацію заступник начальника відділу управління справами Київської міської адміністрації Людмила Тимошенко.

Вона також згадала про те, що управління домовилося з Інститутом проблем математичних машин і систем Національної академії наук про постачання комплектуючих і устаткування для системи "Рада", встановленої в сесійній залі.

Чиновники запевняють, що на даний момент уже частково реконструйовані сесійний зал і переустатковані робочі місця для депутатів.

Як уже повідомляло "Дело", тендер на ремонт будинку столичної міськадміністрації наприкінці минулого року виграла будівельна компанія "Планета-буд".

У результаті компанії, що також претендували на це замовлення, заявили про те, що "Планета-буд" і зробила найдорожчу пропозицію.

Олександр Паламарчук, директор відділу маркетингу компанії "Сучасні технології будівництва", яка брала участь у тендері, зізнався що "не розуміє, які критерії використовували чиновники, підбиваючи підсумки конкурсу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування